Pozovite nas: +381 62 9692571 +49 152 15374565
Serbian Dutch English French German Greek Italian Russian Spanish Swedish Turkish

O nama

Ekskluzivni dizajn enterijera po Vašoj želji, rad sa specijalnim materijalima, za jedinstveno uredjenje Vaših privatnih i poslovnih prostora.
Želite li da budete posebni? I da deo Vas prenesete u omiljeni kutak ili deo stana ili poslovnog prostora (hotela, restorana, kafića, kancelarija) tu je ENTERIJER MAXIMUM.
Idejna rešenja u skladu sa najnovijim svetskim trendovima i Vašim željama.
Rad sa materijalima koji imaju specijalna svojstva (elastičnost, žilavost, čvrstoću, vodootpornost, postojanost boja, izolaciona svojstva...). Svi materijali koji se koriste su uvezeni iz Evrope i Australije tako da Vam za kvalitet posla i materijala sleduje dugoročna garancija (dugi niz decenija).
U slučaju da dodje do oštećenja površine na kojoj je izvršen rad, ista se vraća u prvobitno stanje (što je praktično nemoguće kada koristite uobičajene materijale: mermer, granit, drvo, staklo, metal).
ENTERIJER MAXIMUM ima višegodišnje iskustvo sa izvodjenjem ove vrste poslova po Zapadnoj Evropi i pogotovo Australiji gde je i počeo sa primenjivanjem ovih matarijala i dizajna pre 20 godina.
Rad sa navedenim materijalima Vam pruža neslućene mogućnosti opremanja i dizajniranja Vaših privatnih i poslovnih prostorija.
Simulacije svih mogućih materijala (mermer, granit, kamen, stene, zlato, sedef, specijalne teksture, ciglice...) i to u boji koju VI želite.
ENTERIJER MAXIMUM je opremio mnoštvo privatnih rezidencija, hotela, kafića i poslovnih prostorija  u Srbiji, Zapadnoj Evropi i Australiji.
ENTERIJER MAXIMUM je jedini na ovim prostorima koji radi na ovaj način i koristi navedene materijale.
Ovim načinom izrade, korišćenjeme ovih materijala i dizajna su svoje privatne i poslovne prostorije uradile mnogo strane muzičke i filmske zvezde, modni kreatori, biznismeni kao i najmoćnije svetske kompanije što možete videti po raznim katalozima i TV emisijama posvećenim njima.
Ukažite nam poverenje i unesite glamur i ekskluzivnost u Vaše privatne i poslove prostorije - BUDITE MAXIMALNI !!!